13 de març del 2020


 
Benvolgudes famílies,

Amb motiu dels darrers esdeveniments, es suspèn l'activitat educativa presencial a tots els centres docents de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, establerta a l’Acord de Consell de Govern de 13 de març de 2020 i durant 15 dies naturals, DES DEL 16 DE MARÇ DE 2020 FINS AL 31 DE MARÇ, sense perjudici de les pròrrogues que s'acordin de manera successiva.
Durant aquests dies, us mantindrem informats de les darreres novetats a través del blog del centre.

Si no hi ha canvi d’instruccions el centre romandrà obert de 8:00 a 15:00h per atendre a les famílies ( sense els infants presents) de manera excepcional i amb cita prèvia.
Podeu sol·licitar aquesta cita per telèfon o correu electrònic
Salutacions cordials

Queridas familias

Con motivo de los últimos acontecimientos, se suspenden las actividades educativas presenciales en todos los centros, es docentes de la Comunidad Autónoma de las Islas Baleares establecida en el Acuerdo del Consell de Govern de 13 de marzo de 2020 i durante 15 días naturales, DES DEL 16 DE MARZO DE 2020 HASTA EL 31 DE MARZO, sin perjuicio de las prórrogas que se acuerden de manera sucesiva.
Durante estos días, os mantendremos informados de las últimas novedades a través del blog del centro:

Si no hay cambio de instrucciones, el centro permanecerá abierto de 8:00 a 15:00h para atender a las familias (sin los hijos/as presentes) de manera excepcional i con cita previa.
Sse puede solicitar esta cita por teléfono 971 754750 o por correo electrónico al

Saludos cordiales 

Equipo del centro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada